Gallafesten blev til PREMIERE

I mange år har årets store skolefest været Gallasfesten. Nu var tiden inde til at tænke nye tanker, og Gallafesten omdannes til en fest med fokus på live musik under navnet PREMIERE!

Som navnet PREMIERE antyder, blev der ikke sparet på hverken glamour eller festhumør, da vi 17. november 2018 åbnede dørene for en skolefest med fantastisk stemning og masser af musik og dans. Temaet for festen var New York - Hawaii - Las Vegas, hvilket tydeligt var afspejlet i udsmykningen af Fodbadet og 100meter-gangen.

Allerede i september begyndte arbejdet med at danne det elev-orkester, der på imponerende vis gav den gas på aftenen. Derudover var der et tidligere-elev orkester samt bandet Take it uptown, der underholdt med live-musik. I 100meter-gangens modsatte ende af Fodbadet var der en lounge med DJ.

Se billeder nedenfor fra aftenen!

 

Stor teaterkoncert i 2019!

I januar 2019 skal et hold af dygtige sangere, musikere og dansere blandt eleverne på Stenhus Gymnasium sammen med en håndfuld lærere opsætte en teaterkoncert med titlen ”Breaking up”.

Det bliver et brag af en forestilling, og vil man gerne være med som sanger, musiker eller danser, er det bare om at dukke op, når der er auditions i løbet af efteråret 2018. 

Forestillingen spiller den 25/1, 26/1 og 27/1 2019 - kl. 20 alle dage.

Medvirkende i forestillingen Breaking up gav en smagsprøve ved SKVULP-festivalen i maj 2018

Medvirkende i forestillingen Breaking up gav en smagsprøve ved SKVULP-festivalen i maj 2018