I 3g skal du fastlægge hvilken uddannelse eller erhverv du vil søge videre til. Studievalg Sjælland kan vejlede dig i denne forbindelse. Du kan møde op til vores studievejleder Line Lilholt fra Studievalg Danmark, Center Sjælland, eller kontakte ham for et møde.

Studievalg

www.studievalg.dk Her er oplysninger om vejledning og vejledere, der kan hjælpe dig med uddannelses- og erhvervsvalg både mens du er på Stenhus gymnasium & HF og efter at studentereksamenen eller HF eksamen er i hus, telefonnumre, træffetider og mailadresser på vejledere.

www.uddannelsesguiden.dk eller den korte www.ug.dk - dette er landsportalen til alle uddannelsessteder i landet. Den har bl.a. informationer om uddannelser, erhverv, arbejdsmarkedsforhold i Danmark og internationalt.

www.uddannelsesKaravanen er Danmarks største mobile uddannelsesmesse, der besøger 160 udvalgte skoler med ungdomsuddannelser.

Du kan, som ung på en ungdomsuddannelse, få en direkte snak med repræsentanter fra virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Uddannelseskaravanen besøger hvert år i november Stenhus Gymnasium.

www.gsdanmark.dk gymnasiale suppleringskurser, hvis du mangler et eller flere fag til en bestemt uddannelse.

www.optagelse.dk elektronisk optagelse til de videregående uddannelser. Der kræves NemId.