Valg af studieretning i 1g

Tidligere år har vi i forbindelse med valg af studieretning i 1g inviteret alle elever til en kort samtale sammen med deres forældre og 1 af elevens lærere. 

På grund af COVID-19 har vi besluttet at begrænse antallet af samtaler i efteråret 2020. Det gør vi helt konkret ved at klasselæreren sender en kort besked til den enkelte elev i Lectio. Af beskeden vil det fremgå, hvordan klassens lærere mener, det går med den pågældende elev. Hvis lærerne vurderer, at der er grund til at tale med eleven og én af elevens forældre, vil eleven blive indkaldt til en samtale i uge 40.

Mener klassens lærere ikke, at der er behov for en samtale, bliver man ikke indkaldt, men hvis eleven og én forældre alligevel ønsker en samtale, kan man skrive til Trine Uglebjerg på tu@stenhus-gym.dk. Så vil hun sørge for, at man bliver indkaldt. Alle elever vil i forvejen få en samtale omkring studieretningsvalg, så man skal kun anmode om samtalen, hvis det er vigtigt, at der er én forældre med.

Valg af studieretning skal være gennemført senest den 5. oktober 2020 kl. 10.

Mød lærerne og klassens øvrige elever

I forbindelse med Intro 2 (introforløb, når der er valgt studieretning og klasserne er dannet) har vi tidligere år arrangeret forældreaften, hvor forældre kan møde klassen og klassens lærere. Grundet COVID-19-situationen er disse forældrearrangementer i 2020 aflyst.

Forældrekonsultationer

Den 3. december 2020 indbydes 2g, 2h og 3g-elever sammen med deres forældre til konsultation på Stenhus Gymnasium. Her vil der være mulighed for at konsultere elevens lærere for en samtale. Det er en god mulighed for at få svar på spørgsmål, man måtte have i forhold til konkrete problematikker. Da det er et større koordineringsarbejde kan man ikke være sikker på at alle ønsker opfyldes - men vi gør vores bedste for at få det hele til at gå op. Alle opfordres dog til at være omhyggelig med kun at vælge de fag/lærere, hvor der er reelt opleves et behov for en samtale.

Tilmeldingen foregår via skolens elektroniske skema Lectio, og op til dagen for konsultationerne vil den endelige tidsplan og lokalefordeling ligeledes fremgå af Lectio.