Alle elever i 8 klasse skal i et intro-forløb mens alle i 10. klasse skal i brobygning, og det kan f.eks. være på Stenhus Gymnasium. Formålet er at give dig et indtryk af, hvordan hverdagen former sig på STX, HF og IB.

Intro-forløbet varer 1 dag. Brobygningsforløbet varer en uge – fra mandag til og med fredag. For efterskoler er forløbet dog enten mandag-tirsdag eller onsdag-fredag. 

Intro 2021

Vi har i dette skoleår intro-hold for 8. klasser fra uge 9 til uge 12 samt uge 14-17. Intro-forløbet i foråret 2021 er VIRTUELT grundet covid-19. Klik her for adgang til det virtuelle materiale.

Brobygning 2020

På Stenhus var der planlagt forløb for brobygningselever i uge 41 og 49 for 9. klasse og i uge 43-44 samt uge 46-48 for 10. klasse. Pga Covid-19-situationen blev alle brobygningsforløb dog aflyst fra og med torsdag den 29. oktober og resten af efteråret. 

Praktisk information - Fysiske forløb

Første dag møder du kl. 8.15, og du vil blive modtaget af en studievejleder lige indenfor hovedindgangen. Dagen slutter kl. 13.50.

Du kan medbringe madpakke, men der er også en kantine, hvor du kan købe mad og drikke.

Her kan du se kantinens åbningstid, udbud og priser. Spisefrikvarteret er fra kl. 11.20-11.50. Se mere om ringetider her.

Find vej

Der går busser til skolen og tog til trinbrættet Stenhusvej, som ligger i gå-afstand til skolen. Læs mere om, hvordan du finder vej.

Her kan se et kort over skolen.

Syg?

Hvis du skulle være så uheldig at blive syg, skal du så hurtigt som muligt melde det til din skole, så vi kan få besked om dit fravær.

Kontakt

Kontaktpersoner i forhold til brobygnings- og introforløb er Trine Uglebjerg tu@stenhus-gym.dk og Hanne Jensen hj@stenhus-gym.dk