Lotte Klejs Jørgensen 

Lotte Klejs Jørgensen er træner på Fodbold College for piger. Lotte har A-licens og er tidligere 3F liga spiller for BK Skjold (nu B93/HIK/SKjold) og Skovbakken IK. Hun har ligeledes stor erfaring med college-livet, da hun selv har boet 4½ år i USA, hvor hun studerede på universitet i henholdsvis staten Louisiana og Wisconsin og spillede fodbold i Division 1 (højeste universitetsrække).

Lotte er cand.scient i idræt og underviser udover på Fodbold College også i idræt og psykologi.

Lotte fungerer desuden som fysisk træner, som hun blandt har erfaring med fra BK Skjolds 3F liga hold, og hun sørger for optimal fysisk udvikling af den enkelte via styrke- sprint- koordinations- og udholdenhedstests i test- og styrkecenter samt på fodboldbanen. Den fysiske træning er tilpasset DBU's nye performance profil.

Peer Lisdorf

Peer Lisdorf er træner på Fodbold College for piger. Peer har taget P-træner uddannelsen med bestået eksamen og licens. Peer har en fortid som professionel fodboldspiller i Frem og Brøndby IF. Han har tidligere (2010-2014) været fuldtids træner for 3F-liga kvindeholdet i Brøndby IF. Her førte han holdet til 3 DM titler og 3 pokaltitler samt to kvalifikationer til Champions League kvartfinalerne.

Peer har fra august 2015 været ansat som cheftræner for 1. herresenior i BSF (Ballerup/Skovlunde), samt ansvarlig for klubbens sportsudvalg for både piger og drenge.

Peer er uddannet pædagog og har taget en diplom lederuddannelse i 2009. Har i mange år arbejdet på en folkeskole/SFO (1991-2010) hvor ledelse, udelivet med leg, idræt og bevægelse var hans speciale.

Ud over at spille fodbold elsker han at løbe og har netop løbet sit 17. maraton løb i Odense.

Michael Rundager

Michael Phillip Rundager er træner på Fodbold College for drenge. Michael har en UEFA A-licens samt diverse DBU kurser i kufferten. Før trænergerningerne opnåede Michael kampe på Fynserie niveau, som det højeste. Han har stået i spidsen for ungdomshold i blandt andet, Taastrup FC og B1903 samt været fysisk træner for Taastrup FC’s 3F Liga hold.

Michael har på Syddansk Universitet i Odense uddannet sig som Cand.scient. i Idræt & Sundhed. Her omhandlede både Bacheloropgaven og specialet fodbold med emner inden for henholdsvis Den Relative Alderseffekt og fysisk træning af elite U15 spillere.

Når Michael ikke er på græsset befinder han sig i styrkelokalet, som fysisk træner for college spillerne, hvor den optimale træning samt diæt bliver skræddersyet ud fra det omfattende testbatterier college kan tilbyde. Spillerne vil blive holdt op med topprofessionelle spillere. Derudover kommentere Michael fodbold for Discovery Networks Danmark, hvor han primært dækker alt Major League Soccer samt ungdoms slutrunder.

Michael Runderager er ved siden af sin ansættelse på Stenhus Fodbold College som træner for drengene også tilknyttet HB&I.

Leon "Fox" Jørgensen

Trænerstaben på Stenhus Fodbold College omfatter også en dygtig og erfaren målmandstræner.

Leon er 52 år gammel og har stor erfaring på målet som spiller, hvor han bl.a. har spillet 2. division for Avarta. Leon er desuden uddannet M1 og M2 målmandstræner igennem DBU.

Ud over at træne målmændene på Stenhus Fodbold College for piger er Leon også engageret i et væld af andre klubber som målmandstræner. Heriblandt FC Holte, B73 Herlev, Hekla og Skjold-Birkerød.

Leon har tidligere trænet den forhenværende 2. målmand for det danske kvindelandshold – Cecilie Breil Kramer (Sørensen), da hun spillede i BK Skjold. Cecilie udviklede sig så meget igennem sin træning med Leon, at hun blev udtaget til landsholdet.

Leon har desuden trænet Afghanistans landsholdsmålmand Ovays Azizi.