Lotte Klejs Jørgensen 

Lotte Klejs Jørgensen er træner på Fodbold College for piger. Lotte har A-licens og er tidligere 3F liga spiller for BK Skjold (nu B93/HIK/SKjold) og Skovbakken IK. Hun har ligeledes stor erfaring med college-livet, da hun selv har boet 4½ år i USA, hvor hun studerede på universitet i henholdsvis staten Louisiana og Wisconsin og spillede fodbold i Division 1 (højeste universitetsrække).

Lotte er cand.scient i idræt og underviser udover på Fodbold College også i idræt og psykologi.

Lotte fungerer desuden som fysisk træner, som hun blandt har erfaring med fra BK Skjolds 3F liga hold, og hun sørger for optimal fysisk udvikling af den enkelte via styrke- sprint- koordinations- og udholdenhedstests i test- og styrkecenter samt på fodboldbanen. Den fysiske træning er tilpasset DBU's nye performance profil.

Peer Lisdorf

Peer Lisdorf er træner på Fodbold College for piger. Peer har taget P-træner uddannelsen med bestået eksamen og licens. Peer har en fortid som professionel fodboldspiller i Frem og Brøndby IF. Han har tidligere (2010-2014) været fuldtids træner for 3F-liga kvindeholdet i Brøndby IF. Her førte han holdet til 3 DM titler og 3 pokaltitler samt to kvalifikationer til Champions League kvartfinalerne.

Peer har fra august 2015 været ansat som cheftræner for 1. herresenior i BSF (Ballerup/Skovlunde), samt ansvarlig for klubbens sportsudvalg for både piger og drenge.

Peer er uddannet pædagog og har taget en diplom lederuddannelse i 2009. Har i mange år arbejdet på en folkeskole/SFO (1991-2010) hvor ledelse, udelivet med leg, idræt og bevægelse var hans speciale.

Ud over at spille fodbold elsker han at løbe og har netop løbet sit 17. maraton løb i Odense.

Aske Lundsgaard Sørensen

Profil er på vej...