Trine Tims

Trine Tims er grundlæggeren af Stenhus Basketball College og har været en del af trænerstaben siden opstarten i august 2010.

Trine har i perioden november 2007 til december 2009 stået i spidsen for damelandsholdet i basketball.

Tidligere har hun fungeret som spillende træner i bl.a. Hørsholm og Holbæk og hun har bl.a. arbejdet med ungdomselite-basketball som træner på Sanda Basketgymnasium i Sverige og som træner for Hørsholms ynglingedamer, der i 1996 vandt både DM og pokalturneringen.

I sin karriere som spiller var Trine Tims selv fast bestanddel af damelandsholdets starting five i perioden 1984-94 og hun har spillet professionel i Sverige og Frankrig hvor højdepunktet var at nå til Euroleague kvartfinale med franske USVO i 1997.

I sommeren 2013 afsluttede Trine FIBA Europes højeste uddannelse for trænere FECC og i november 2014 gennemførte hun FIBA Worlds eksklusive trænerkursus ICAP hvor hun fulgte trænerstaben på Villanova i fem uger.

Evan Thompson

Evan Thompson blev tilknyttet Stenhus Basketball College i efteråret 2015.

Inden Evan blev en del af Stenhus Basketball College, har han trænet og spillet professionelt for Holbæk Basketball Klub samt spillet i Basketligaen for Værløse.

Evan voksede op i New York City og blev efter high school rekrutteret af Middelbury College i Vermont, hvor han spillede i NCAA Division III.

Efter college fik Evan en spiller/træner stilling hos Holbæk Basketball klub. Her har han arbejdet med udviklingen af unge spillere, siden han kom til Danmark i 2007.

På Stenhus Basketball College er Evan træner for pigernes basketball hold. I 2016 færdiggjorde Evan Thompson sit A-trænerlicence.

Evan bor i Holbæk sammen med hans kone og to børn. Udover sit arbejde for Stenhus Basketball College, underviser Evan i Engelsk på Stenhus Gymnasium samtidig med han færdiggør sin masteruddannelse i Engelsk og Kommunikation på Roskilde Universitet.

Trine Tims og Evan Thompson

Trine Tims og Evan Thompson

Jesper W. Sørensen

Jesper W. Sørensens lange karriere som spiller på topplan bød på 48 A-landskampe, to danske og et islandsk mesterskab samt fem landspokaltitler. En knæoperation betød, at Jesper i 2006 måtte skifte basketballskoene ud med et taktikbræt og rykke om på den anden side af sidelinjen. Jesper var i to sæsoner træner for BK Amagers herrer i Basketligaen og vandt her DM-bronze i sin første sæson.

Jesper Sørensen og Jeffrey Fawmes

Jesper Sørensen og Jeffrey Fawmes

 I perioden fra 2010 til 2012 var Jesper ansat som assisterende træner for det danske herrelandshold. I sæsonen 2016-2017 er Jesper en del af trænerteamet for U16-herrelandsholdet,.

Jesper er uddannet cand.scient. i matematik og idræt fra Københavns Universitet og har siden 2006 undervist i basketball og talentudvikling på Institut for Idræt på Københavns Universitet. Jesper er en del af Eliteudvalget i Danmarks Basketball Forbund med ungdomslandsholdsprogrammet og talentudvikling som ansvarsområder.

Jesper har været ansat på Stenhus Basketball College siden starten i 2010 og er i dag en del ledelsen af Stenhus Sports College.

Jeffrey Fawmes

Jeffrey Fawmes træner-CV er allerede meget stort, og han er helt klart en af Danmarks mest talentfulde unge trænere. En skade i hoften, der opstod under et ophold i USA, fik tidligt ændret Jeffreys fokus til coaching og klubudvikling, og trænerkarrieren har hurtigt taget fart

Jeffrey har siden 2012 trænet ungdomsbasketball på eliteniveau. Med en fortid i både Værløse og SISU og med erfaring fra diverse ungdomslandshold er der her tale om en yderst ambitiøs og velkvalificeret træner. Jeffrey er særlig dygtig til at udpege små detaljer i spillet, og hans evner inden for udvikling af individuelle basketballskills, gør ham til et stærkt aktiv i talentudviklingen på Stenhus

Jeffrey har trods sin unge alder arbejdet sammen med nogle af landets mest succesfulde trænere og derigennem høstet stor erfaring med forskellige former for formidling af de tekniske, taktske og mentale dele af spillet, som kan løfte stenhusspillernes talent til det næste niveau og forhåbentlig gøre dem til voksne elitespillere.

Jeffrey Fawme er uddannet folkeskolelærer i engelsk, matematik og idræt. Til dagligt underviser Jeffrey på Stenhus Kostskole.

Mattias Sønnichsen

Efter en begivenhedsrig spillerkarriere med Svendborg Rabbits, som resulterede i flere medaljer og finaleoplevelser, drejede Mattias’ karrierevej sig mod trænergerningen. 

Mattias bestræber sig på at se det på banen, som de andre trænere ikke er opmærksomme på og sørger derfor for at komplementere sine trænerkolleger på bedste vis.

Mattias er uddannet Cand. Scient. i Idræt og Psykologi og foruden undervisning af Idræt og Psykologi på Stenhus Gymnasium, arbejder Mattias med sportspsykologi på Sports College, foruden sin tilknytning som Team Danmark koordinator.

Mattias Sønnichsen

Mattias Sønnichsen