Trine Tims

Trine Tims er grundlæggeren af Stenhus Basketball College og har været en del af trænerstaben siden opstarten i august 2010.

Trine har i perioden november 2007 til december 2009 stået i spidsen for damelandsholdet i basketball.

Tidligere har hun fungeret som spillende træner i bl.a. Hørsholm og Holbæk og hun har bl.a. arbejdet med ungdomselite-basketball som træner på Sanda Basketgymnasium i Sverige og som træner for Hørsholms ynglingedamer, der i 1996 vandt både DM og pokalturneringen.

I sin karriere som spiller var Trine Tims selv fast bestanddel af damelandsholdets starting five i perioden 1984-94 og hun har spillet professionel i Sverige og Frankrig hvor højdepunktet var at nå til Euroleague kvartfinale med franske USVO i 1997.

I sommeren 2013 afsluttede Trine FIBA Europes højeste uddannelse for trænere FECC og i november 2014 gennemførte hun FIBA Worlds eksklusive trænerkursus ICAP hvor hun fulgte trænerstaben på Villanova i fem uger.

Evan Thompson

Evan Thompson blev tilknyttet Stenhus Basketball College i efteråret 2015. Inden Evan blev en del af Stenhus Basketball College, har han trænet og spillet professionelt for Holbæk Basketball Klub samt spillet i Basketligaen for Værløse.

Evan voksede op i New York City og blev efter high school rekrutteret af Middelbury College i Vermont, hvor han spillede i NCAA Division III. Efter college fik Evan en spiller/træner stilling hos Holbæk Basketball klub. Her har han arbejdet med udviklingen af unge spillere, siden han kom til Danmark i 2007.

På Stenhus Basketball College er Evan træner for pigernes basketball hold. I 2016 færdiggjorde Evan Thompson sit A-trænerlicence.

Evan bor i Holbæk sammen med hans kone og to børn. Udover sit arbejde for Stenhus Basketball College, underviser Evan i Engelsk på Stenhus Gymnasium samtidig med han færdiggør sin masteruddannelse i Engelsk og Kommunikation på Roskilde Universitet.

Jesper W. Sørensen

Jesper W. Sørensens lange karriere som spiller på topplan bød på 48 A-landskampe, to danske og et islandsk mesterskab samt fem landspokaltitler.

En knæoperation betød, at Jesper i 2006 måtte skifte basketballskoene ud med et taktikbræt og rykke om på den anden side af sidelinjen.

Jesper var i to sæsoner træner for BK Amagers herrer i Basketligaen og vandt her DM-bronze i sin første sæson.