Vi har netop fået adgang til vores nye virtuelle rundvisning:

Dansk version

Engelsk version

Rundvisningen tager dig med rundt på skolen via drone-optagelser og 360 graders optagelser fra forskellige lokaler. Det hele er tilgængeligt fra en menu nederst i billederne, så du bestemmer selv, hvilke lokaler og i hvilken rækkefølge, du vil se skolen.

"Det ville have været dejligt, hvis vi havde haft en sådan virtuel rundvisning klar under corona-nedlukningen i det tidligere forår, hvor vi ikke kunne invitere kommende elever og deres forældre ind på skolen - men nu er den her, og vi er sikre på, at den vil være en god og indbydende indgang til at se lidt nærmere på vores skole. Det gælder ikke mindst for vores elever til Pre-IB og IB samt Sports College, der ofte bor udenfor Holbæk og endda udenfor Danmark, og således har svært ved at besøge os på traditionel fysisk vis", udtaler vicerektor Peter Fink.

Den virtuelle rundvisning indeholder desuden link til Stenhus Kostskoles lignende virtuelle rundvisning, for selv om der er tale om 2 forskellige og uafhængige institutioner, så er der et naturligt samarbejde, da op mod 50 af gymnasiets elever faktisk bor på kostskolen.