Som led i genåbningen kan også Stenhus Gymnasiums elever vende delvist tilbage til skolen fra mandag den 15. marts. Der er en række betingelser og praktiske forhold knyttet til genåbningen, og nedenfor kan du læse, hvordan genåbningen bliver her på skolen i perioden 15. marts til 26. marts. Hvordan det hele bliver efter påskeferien ved vi endnu ikke.

Fra regeringen er det meldt ud, at vores afgangselever fremadrettet må komme i skole hver anden uge, og at vi kun må have 50% af vores afgangselever inde på skolen på samme tid, mens alle fortsætterelever skal i skole én dag om ugen og være udendørs.

Sådan gør vi i praksis

3.g: I skal i de kommende 14 dage skrive SRP, så det er kun de elever som ekstraordinært har fået lov til at sidde på skolen og skrive deres opgave, som vil være på skolen. Alle andre skal sidde hjemme, og den planlagte vejledning bliver virtuel.

2.h: I skal møde til undervisning på jeres fagpakkehold i den kommende uge. Ugen efter skriver i SSO, og det vil her kun være de elever som ekstraordinært har fået lov til at skrive på skolen, der skal møde op. Vejledningen i skriveugen bliver virtuel.

3.i: I skal undervises virtuelt i næste uge, men skal møde op på skolen til undervisning i ugen op til påske. Her skal I følge skemaet i Lectio.

1.g/h/i/j, 2.g og 2.i: Det vil fremgå af jeres skema, hvor I skal møde, og hvem I skal have timer med. Timer kan selvfølgelig blive aflyst, så hold øje med Lectio. Sørg for at være klædt på til at være udendørs nogle timer i træk. Fortsætterelever må som udgangspunkt ikke komme ind på selve skolen, men vi har reserveret toiletterne ved idræt til jer, så det er det eneste sted, hvor I må gå ind.  

Kantinen er i de kommende 14 dage ikke åben for almindeligt salg, men det er muligt at bestille mad fra kantinen til den efterfølgende dag, hvis man går ind på kantinens takeaway-side. Se link i Lectio, hvor der også vil komme mere info om afhentningsted.

Coronatest

Fra og med mandag den 15. marts skal alle elever og medarbejdere, som møder op på skolen, kunne fremvise en negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel. Alle afgangseleverne og eleverne i coronaskolen, SKAL gå ind ad hovedindgangen, hvor de som hidtil skal vaske hænder. Her vil vi desuden kontrollere, om I opfylder kravet om at være blevet testet. Hvis elever møder senere end kl. 8.15, skal de vise testdokumentationen til deres lærer.

Alle fortsættereleverne, der skal til udendørs undervisning, skal vise dokumentation for, at de har en frisk, negativ coronatest til deres lærer, når timen går i gang.

Har man ikke den fornødne dokumentation, vil man blive sendt hjem eller til testning og blive registreret som fraværende. Vi accepterer både kviktest og PCR-test. Hvis I lader jer PCR-teste skal I være opmærksomme på, at I skal have modtaget testsvar inden undervisningen. 

Hvis I ikke har en negativ coronatest, som er under 72 timer gammel, må vi ikke modtage jer. Der er enkelte elever, som kan blive fritaget fra kravet om testning: Hvis man af medicinske grunde ikke bør få foretaget en test, eller hvis man kan dokumentere, at man har været smittet for over fjorten dage og under 14 uger siden. Alle andre skal fremvise en negativ test. Det gælder indtil videre også elever, som er blevet vaccineret.

Vi glæder os til at se jer!

Der er udfordringer forbundet med al den testning, og det kan godt blive koldt at være udenfor, men vi er rigtig glade for, at vi snart kan få elever og lærere på og omkring skolen. Det har vi savnet, og så glæder vi os selvfølgelig til alt bliver normaliseret yderligere, så vi kan vende tilbage til en hverdag med almindelig undervisning for alle, normal adgang til kantinen, fester og hvad vi ellers plejer at kunne gøre.