Vi ved det godt alle sammen: VI ORKER snart ikke mere! Både elever og lærere har nu måttet arbejde med virtuel undervisning siden midten af december, og nu må det godt snart stoppe!

Mens vi venter på en større eller mindre genåbning af samfundet, og mens vi prøver at være tålmodige lidt endnu og endnu engang finde motivationen frem og tænde for computeren, så vil vi her fortælle lidt om, hvilke muligheder vores elever har for at få hjælp på skolen, både til lektierne, men også hvis man virkelig ikke længere kan få sin hverdag og skoledag til at hænge sammen. 

Lektiehjælperne

Skolens faste lektiehjælpere er her stadig og hjælper fortsat under corona-krisen. Der er 2 på arbejde hver dag, og de er altid til at kontakte på teams eller via lectio. De er tilgængelige i tidsrummet 8.15 - 16 mandag til torsdag og 8.15 til 15 om fredagen. Er du kørt fast i et matematik-problem eller en dansk-aflevering, så få hjælp til at komme videre.

Corona-skole

Nogle af vores elever har det af forskellige årsager bare bedst med at sidde i fred og ro på skolen og følge deres virtuelle undervisning. Lektiehjælperne søger for logistikken, da der jo ikke må sidde for mange i hvert lokale. Man skal om morgenen lige melde sig hos dem - og evt. tilmelde sig frokosten. Vi har op mod 40-50 elever i corona-skole for tiden.

Elevtjenesten

Har man problemer, der rækker ud over de faglige forhold, som lektiehjælperne kan hjælpe med, så er der også mulighed for at kontakte sin studievejleder på lectio eller kontakte Elevtjenesten. Elevtjenesten kan hjælpe med problemer, der rækker ud over skolen og f. eks. kunne handle om trivsel og ensomhed. Elevtjenesten kontakter man ved at ringe til Susanne Thunøe på 72 36 91 24.