Onsdag den 2. september holdt vi på Stenhus det første virtuelle skolemøde!

Skolemøder har været en fast tradition gennem mange år. Normalt holdes de 1 gang hver anden uge i 10-frikvarteret, hvor alle elever samles i Fodbadet og får informationer om alt fra fester, aktiviteter, nye tiltag m.m.

Grundet Corona-krisen er det selvsagt helt umuligt at samle 1400 elever på samme sted, men da der stadig er behov for at kommunikere, og da ikke alt er egnet til at blive meddelt skriftligt i en lectio-besked, så opstod behovet for at afvikle skolemøderne på en anden måde!

I dag blev skolens første virtuelle skolemøde så afholdt. Alle lærere havde fået mødeindkaldelse og koblede via Teams op fra hvert sit lokale og streamede mødet på projektorerne i lokalerne. Selv mødet blev afviklet fra Peter Finks kontor, hvor de, der havde noget at sige stod klar og på skift fik adgang til mikrofonen.

På dagens møde var blandt andet informationer om Elevtjenesten, Røde Kors, Elevråd, SEF (Stenhus elevernes fest-udvalg, OD, Klimaklubben, Tøj-bytte, Fredagscafé, politisk samling - og endelig Coming up. Som det fremgår er engagementet og aktivitetsniveauet helt i top på skolen!

Det virtuelle skolemøde bød (selvfølgelig) på flere mindre tekniske problemer og lokaler, der ikke kunne få lyden til at virke, men alt i alt fungerede det som forventet. Det er ikke det samme som at mødes fysisk - men det er nu en rimelig erstatning under de nuværende omstændigheder :-)