Kristian Skriver fra 2o oplevede meget mere end de berømte ”15 minutes of fame”, da han tirsdag den 25. februar deltog i et indsamlingsarrangement i KBH til fordel for Løkke-fonden. Fonden tilbyder drenge med faglige og sociale problemer et gratis 2-ugers ophold i sommerferien, og Kristian havde selv i 2017 haft stort udbytte af et sådan ophold, og rykkede sig efterfølgende på standpunktskarakterniveau fra 2,2 til 9,3. Opholdet gav dermed Kristian en god ballast til at søge en ungdomsuddannelse på Stenhus.

I tirsdags blev han til sin store overraskelse udnævnt til ”årets knægt” og fik tildelt diplom og et gavekort og måtte improvisere sig gennem en takketale! Kristian husker i dag intet af, hvad han fik sagt, men det må ha' virket godt, for mange sad efterfølgende med tårer i øjnene, og adskillige kendisser sprang på scenen for at få taget et billede sammen med ham! Som Kristian siger: ”Det var en HELT sindssyg aften!”

Løkkefonden har produceret en lille video om fondens arbejde - og om Kristian: https://www.facebook.com/Loekkefonden/videos/1054577314896579/