Hele uge 49 stod i klimaets tegn på Stenhus Gymnasium. Ugen startede med lyrikarrangement med Manuel Bell og Silhouette og sluttede med plantningen af et egetræ i den lille skov langs vejen ned mod Holbæk Lilleskole. 

Undervejs havde vi også besøg af de to rappere Ramzi og Alexander, der over 2 dage fik hele 16 klasser i gang med at skrive rap-tekster om klimaet. Hver klasse vælger klassens bedste tekst og ud fra de indkomne tekster vælges en vindertekst, der efterfølgende indspilles sammen med de to rappere. Konkurrencen afgøres fredag den 11/12.

Klima-inspirationen har også sneget sig ind i andre fag, f.eks. har skolens billedkunsthold haft klimaet på skemaet, og de har fremstillet både gavepapir og til-og-fra-kort, der sælges på skolen til fordel for klima-projekter. Biblioteket har udstillet klima-litteratur, og på storskærmene har der hver dag været et nyt klimacitat.

Det er skolens meget aktive og klimabevidste elever i Klimaklubben, der har planlagt ugens mange aktiviteter sammen med en gruppe lærere i Grønt udvalg.