Stenhus Gymnasium inviterer til virtuelt Åbent Hus mandag den 25. januar kl. 19-21. Åbent Hus er for dig, der tænker på at vælge Stenhus Gymnasium til næste år - og for dine forældre :-)

Vi vil orientere om vores 3 uddannelser: STX, HF og IB samt fortælle om vores særlige tilbud: Drama College og Sports College med hele 5 forskellige sportsdiscipliner.

Vi vil også præsentere dig for skolen, det særlige Stenhus-liv og for nogle af de mange aktiviteter, der foregår udenfor undervisningen. 

Det praktiske

Vi vil her offentliggøre link til arrangementet senest den 25. januar og i god tid inden kl. 19.00. Tilmelding er ikke nødvendigt. 

Program for aftenen

19:00 Fælles velkomst ved rektor Per Farbøl

Herefter vil der være 3 omgange à 25 minutters live-stream, hvor du kan vælge mellem 5 forskellige præsentationer:

  • STX
  • HF
  • IB
  • Drama College
  • Sports College

De 3 omgange begynder henholdsvis kl. 19.05, kl. 19.30 og kl. 20.00.

Du har mulighed for at chatte undervejs i præsentationerne. Fra kl. 19.00 til kl. 21.00 er vores telefoner åbne, hvis du vil tale med en studievejleder, en træner på Sports College eller en repræsentant for Drama College.

Åbent Hus - mini

Der vil i 2021 ikke blive arrangeret et Åbent Hus mini. I stedet er det muligt for alle - også unge på efterskole eller bosat andre steder i ind- eller udland - at følge det ordinære Åbent Hus arrangement virtuelt. 

Se videoer

Som supplement til vores Åbent Hus den 25. januar har vi lavet 4 små videoer, der fortæller om skolen. Se evt videoerne INDEN Åbent Hus, så er du godt forberedt!

Foldere

Du kan hente vores folder (pdf) og læse mere om skolen og uddannelserne. Der findes også en særlig folder for IB-uddannelsen (pdf) (på engelsk) samt for Drama College (pdf) og Sports College (pdf).

Brug hjemmesiden

Du - og dine forældre - opfordres desuden til at kigge rundt på vores hjemmeside og få mere information. Læs mere om STX og se f.eks. de små videoer, hvor vicerektor Peter Fink fortæller om fag og valgfag på de 11 forskellige studieretninger - og læs mere om HF og fagpakkerne, der gør dig i stand til at præge din HF-uddannelse, i den retning, der passer bedst til dig.

Er du nysgerrig efter at vide mere om Pre-IB og IB, så læs om denne internationale ungdomsuddannelse, der f.eks. giver dig et fantastisk udgangspunkt for en fortsat uddannelse i udlandet.