Stenhus' Åbent Hus arrangement 2021 blev HELT anderledes end det plejer!

På grund af Corona-restriktioner var det ikke muligt at samle de mange mennesker på skolen, som vi plejer til vores Åbent Hus i januar. Denne gang måtte noget helt nyt afprøves, nemlig at holde Åbent Hus virtuelt. 

Aftenen begyndte med velkomst ved rektor Per Farbøl og lektiehjælper Alexander Stroustrup kl. 19, hvorefter der var mulighed for at vælge mellem hele 5 forskellige studier med forskelligt indhold repræsenterende henholdsvis STX, HF, Pre-IB/IB, Drama College og Sports College.

Efter 25 minutter i studierne blev alle taget med på en virtuel rundvisning, hvor efter der igen var mulighed for 25 i et selvvalgt studie. Kl. 20:00 blev der fra alle studier sendt et musikalsk indslag fra Teaterkoncerten 2019 - og så var det for sidste gang tid til at vælge et studie efter egen interesse.

I hver studie var der både elever og personale til stede, og der var mulighed for at stille spørgsmål online. Derudover var telefonerne åbne og både studievejledere, lektiehjælpere m.fl. sad klar til svare på spørgsmål. Se billeder fra aftenen i galleriet nederst på siden.

Gik du glip af Åbent Hus?

Hvis du missede vores virtuelle Åbent Hus arrangement, eller vil du gerne gense noget af det, har du her mulighed for at se udvalgte dele:

 

Spørgsmål?

Der blev stillet spørgsmål undervejs online i alle 5 studier, og du kan se både spørgsmål og svar i denne Q&A.

 

Se flere videoer

Som supplement til vores Åbent Hus den 25. januar har vi lavet 4 små videoer, der fortæller om skolen. 

Foldere

Du kan hente vores folder (pdf) og læse mere om skolen og uddannelserne. Der findes også en særlig folder for IB-uddannelsen (pdf) (på engelsk) samt for Drama College (pdf) og Sports College (pdf).

Brug hjemmesiden

Du - og dine forældre - opfordres desuden til at kigge rundt på vores hjemmeside og få mere information:

  • STX
    Læs mere om STX og se f.eks. pdf-filer og små videoer, hvor vicerektor Peter Fink fortæller om fag og valgfag på de 11 forskellige studieretninger 
  • HF
    Læs mere om HF og fagpakkerne, der gør dig i stand til at præge din HF-uddannelse, i den retning, der passer bedst til dig.
  • Pre-IB og IB
    Er du nysgerrig efter at vide mere om Pre-IB og IB, så læs om denne internationale ungdomsuddannelse, der f.eks. giver dig et fantastisk udgangspunkt for en fortsat uddannelse i udlandet.

Optagelse

Hvis du vil vide mere om optagelsesregler og procedure, så kig på denne side: Optagelse.