I alt 10 modige hold prøvede escape room'et "Mia's fodspor" søndag den 24. november 2019 på Stenhus Gymnasium. De ellers så fredsommelige bygninger var omdannet til en uhyggelig kulisse med skeletdele, spindelvæv, lydeffekter m.m. Det krævede stærke nerver for de deltagende gæster, der i hold blev lukket ind - og derefter skulle løse diverse udfordringer for at komme ud igen.

Der blev taget tid på alle hold fra det øjeblik, hvor de trådte ind i første escape room og til det tidspunkt, hvor sidst mand trådte igennem døren og slap helt ud af escape room nr. to. Det hurtigste hold klarede sig igennem med en tid på 31. minutter og 53 sekunder, og vandt dermed 1 times bowling for 6 personer. 

Bag escape room'et stod RedRum Entertainment bestående af 4 unge studerende (Katrine, Sara, Phillip og Frederik) fra Professionshøjskolen Absalon, der som led i deres semester på uddannelsen Leisure Management planlagde og gennemførte event'en i samarbejde med TV2 KRAS. De studerende har skullet lære nogle forskellige teoretiske ting i forhold til det at afvikle en event - både om økonomi, markedsføring og naturligvis om selve event-management. Udover det teoretiske har de også skulle afvikle eventen i praksis. Det har været et stort arbejde - som de heldigvis har fået meget ros for fra deltagerne.

De 4 elever har efter aftale doneret overskuddet ved billetsalget og det amerikanske lotteri til skolens Rejsefond, der hjælper økonomisk trængte elever med betaling af studierejser. Overskuddet blev i alt på 5.600 kr, hvilket er ganske imponerende, og Stenhus Gymnasium siger tusind tak for donationen på vegne af Rejsefonden.