Velkommen til en aften i teatret, nu på Stenhus Gymnasium!

For første gang slår Stenhus Gymnasium dørene op for det brede publikum og inviterer til teaterkoncerten "Breaking up". Forestillingen spiller i weekenden fredag, lørdag d. 25. og 26. januar kl. 20.00 samt søndag d. 27. januar kl 15.00. Entre 20 kr.

"Breaking up" er en ny teaterkoncert, der henvender sig til alle med interesse for teater, musik, dans, kunst og ikke mindst den gode oplevelse. Den er produceret af et kunstnerisk lærerteam i samarbejde med et bredt udsnit af Stenhus Gymnasiums elever.

Forestillingen handler om kærlighedens forlis og de stadier man går igennem efter et brud. De forskellige stadier tematiseres gennem en række kendte nye og ældre sange af kunstnere som Adele, The Beatles, Eminem, Queen, Burhan G og mange flere. Sangene fortolkes af et så godt som professionelt elevteam bestående af musikere, dansere og medieteknikere. 

Publikum bliver taget på en rejse gennem sindets kringelkroge af følelsesregistret som rummer lige fra vrede, had, frustration, desperation til et spirende håb, alt sammen forenet i en stor sammensmeltning af lyd, live performance og visuelle indtryk.

Gennem sanguniversets forskellige stemninger vil publikum opleve den kendte følelse at være begrænset eller hæmmet i handling og tanker, fordi den vi troede på og havde kær har svigtet os, og vi er nu overladt til os selv i et fængsel af følelser og tankemylder. På trods af det umiddelbart alvorlige emne viser "Breaking Up", at når modgangen er størst kan der være en kim til noget godt - en ny begyndelse