Omkring 450 personer besøgte Stenhus Gymnasium mandag den 21. januar ved vores Åbent Hus-arrangement. Det var dejligt med den store interesse, ikke mindst da det også er et arrangement, der prioriteres højt fra skolens side. 

80 ansatte var tilstede på aftenen og sammen med over 100 elever var de klar til at svare på alle de spørgsmål, man som evt. kommende elev eller som forældre måtte have. Og spørgsmålene var mange og gik i alle retninger, lige fra det meget praktiske om selve optagelsesprocedure til det mere faglige omkring indholdet i matematik på A - i forhold til matematik på B - og til spørgsmål om selve hverdagen på gymnasiet: Er der mange lektier? Hvad er den største forskel på at gå i folkeskole og at gå i gymnasier? Hvordan får man hjælp i lektiecaféen? - Og hvor tit er der fester ;-)

Mange fik en god snak med vores studievejledere om forskellen på HF og STX, og blev således klogere på, om det er den ene eller den anden uddannelse, der er den rigtige for den pågældende. Der var ligeledes stor interesse for Pre-IB og IB uddannelsen, hvor skolens IB-koordinator Paul Bjergfelt i to omgange holdt oplæg i auditoriet. Stenhus oprettede den første Pre-IB-klasse i skoleåret 2016-17 og interessen har kun været stigende i årene siden da, således at vi i skoleåret 2018-19 har hele to Pre-IB klasser. Til sommer dimitterer de første af skolens IB-elever, og man vil således kunne se de første internationale studenterhuer med bånd udsmykket med flag i Holbæks gader.

Nu er det jo ikke alle, der har mulighed for at komme på en hverdagsaften, så derfor har skolen de seneste år suppleret aften-arrangementet med et mindre lørdagsarrangement: Åbent Hus - Mini! Det blev afholdt lørdag den 2. februar fra kl. 12-14 og samlede omkring 50 interesserede unge og deres forældre. Ved dette arrangement var der mulighed for at snakke med en studievejleder samt få en rundtur på skolen af en elevguide. 

Se billeder fra Åbent Hus den 21. januar 2019 eller hent vores folder for dig, der tænker på at starte på Stenhus Gymnasium august 2019

På skolens hjemmeside kan du få information om de 3 forskellige uddannelser STX, HF og Pre-IB/IB samt om de enkelte fag - og om, hvad der i øvrigt sker på skolen. Se f.eks. punktet Værd at vide - for kommende elever.

E-vejledning kan du få hjælp til valg af uddannelse, og her kan du læse mere om optagelsesproceduren for ansøgere til august 2019.