Gallafesten er årets store begivenhed. Festen indledtes med Gallashowet, der er lavet af elever på skolen.

Showet var i år en blanding af musik, dansk, sang, lys og videoklip på store skærme - en rigtig total-oplevelse! Der er blevet arbejdet hårdt med showet siden sommerferien, og i de sidste weekender og hverdage op til den 18. november, var der ikke mange timer til overs for de involverede musikere, sangere og dansere.

Efter Gallashowet var der Gallafest med champagnebar, Les Lancers konkurrence og diskotek. Et særligt Gallafest-udvalg havde pyntet skolen op, og i år var temaet stjerner og balloner i sølv, hvidt og rødt. Det så fantastisk ud - og dejligt at se skolen i "festtøjet".

Også elever og lærere havde fundet jakkesættet og slipset frem - eller gallakjolen og de høje hæle, og det fine tøj gav lige festen et ekstra Galla-stjernedrys!

Hvert år op til denne traditionelle Gallafest er der diverse rygter om, at festen KUN er for afgangsklasser, og at man enten skal - eller ikke må - have lange kjoler på osv. Der er tale om totalt grundløse rygter: festen er - og har altid været - for ALLE skolens elever, og påklædningen er helt valgfri.

Gallashowet kan ses ved den offentlige forpremiere fredagen inden Gallafesten, og endelig spiller showet også to forestillinger for grundskole-elever mandag og tirsdag efter festen.

Se billeder fra både show og fest