Omkring 620 gæster besøgte Stenhus Gymnasium & HF, da skolen slog dørene op til årets store Åbent Hus arrangement.

Et stort antal lærere og elever stod klar til at fortælle om både STX, HF og IB - og om studieretninger, fag, fester og diverse aktiviteter både i og udenfor undervisningen.

Den nye gymnasiereform, som blev vedtaget i slutningen af december, skærpede tydeligvis interessen for at høre mere om, hvad det nu præcis var, der var ændret? Og hvilke overvejelser det kunne give anledning til for evt. kommende elever og deres forældre. Rektor Per Farbøl indledte da også aftenen med kort at skitsere nogle af de vigtigste ændringer, og opfordrede herefter de fremmødte til selv at gå på opdagelse på skolen og få en snak med både elever og lærere.

Der var desuden stor interesse for den nye internationale IB-uddannelse, som IB-koordinator Paul Bjergfelt præsentere ad flere omgange i auditoriet.

Skolens lektiehjælpere gjorde deres bedste for at hjælpe alle gæster med at skylle de mange fakta og indtryk ned; de bemandende nemlig caféen og serverede gratis kaffe/the, kage og kolde vand.

Åbent Hus - Mini!

Missede du det ordinære Åbent Hus arrangement er der endnu en chance ved vores Åbent Hus  - mini! lørdag den 4. februar 2017. Her er tale om et arrangemnet i mindre målestok end det ordinære Åbent Hus, men der er selvfølgelig også her mulighed for at få information om vores 3 uddannelsestilbud.

Læs mere om Åbent Hus og se flere billeder