Den gamle hjemmeside så dagens lys i sommeren 2009. Derfor var det efterhånden på tide at friske designet op - og samtidig var der andre ændringer, vi ønskede at foretage.

Målgruppe?

Den primære målgruppe for skolens hjemmeside er kommende elever og deres forældre samt alle andre, der er nysgerrige efter at vide mere om skolens virksomhed og hverdag. Her fortæller vi både om de 3 uddannelser, du kan tage på Stenhus Gymnasium & HF, nemlig: STX, HF og Pre-IB/IB samt om fagene, studieretningerne, talentarbejdet, Drama College og de 5 sportsdiscipliner indenfor Sports College.

Det er også på hjemmesiden vi fortæller om alt det, der udover undervisningen er med til at karakteriserer skolen. Det vil sige de frivillige aktiviteter efter skoletid, hvad enten det er elevråd eller festudvalget SEF, eller det er gallaforestillinger, lektiecafe, frivillig idræt samt brug af skolens musiklokaler og styrketræningsrum udenfor skoletid.

Skolens personale og elever er desuden en vigtig målgruppe, når det handler om at orientere sig om skolens tilbud - men alle administrative meddelelser, skemaer, dokumenter, undervisningsmateriale m.m. findes i skolens administrative system: Lectio. Der er dog på hjemmesiden under menupunktet Værd at vide samlet diverse praktiske oplysninger for nuværende elever.

Forældre til nuværende elever har fået deres helt egen del af hjemmesiden, hvor de informationer denne gruppe efterspørger er samlet og hele tiden opdateres. Forældre-delen findes under menupunktet Værd at vide.

Kontakt information

Ofte bruges hjemmesiden til at finde oplysninger og kontaktinformationer på lærere eller ledelse. Disse er samlet under punktet Medarbejdere nederst på hjemmesiden. Man kan her søge efter en bestemt lærer eller f.eks. efter alle historielærere.

Ris og ros

Vi håber I vil tage godt imod den nye hjemmeside, og vil meget gerne høre både om gode og dårlige oplevelser med den. Skriv til webmaster Marianne Bech Hansen enten på e-mail: mr@stenhus-gym.dk eller via lectio til MR.

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Netmester.