Uanset hvordan COVID-19 udvikler sig i de kommende uger, glæder vi os til at modtage en masse nye elever til august. Alle uddannelsesparate elever, der har søgt Stenhus Gymnasium rettidigt, bliver optaget. Det er dog stadig VIGTIGT, at I går til alle jeres eksaminer på jeres nuværende skole, så I afslutter med en gennemført 9. klasses eller en 10. klasses eksamen. Skulle prøverne blive aflyst grundet COVID-19, skal I følge de retningslinjer, der måtte gælde istedet.

Første skoledag er mandag den 10. august 2020.

Optagelsesprøve

Ved du allerede nu, at du ikke kan optages direkte, hvis du f.eks. har gået i en prøvefri 9.klasse eller ikke har modtaget undervisning i 2. fremmedsprog, glæder vi os til at se dig til en optagelsesprøve den 29. april.

OBS: Optagelsesprøven den 29. april 2020 afholdes som planlagt  - under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. De ansøgere, som skal aflægge prøven vil hurtigst muligt blive indkaldt hertil i deres e-boks.

Ansøgere til STX

I forbindelse med optagelsen vil vi gerne tale med alle ansøgere til STX, bl.a. for at høre om jeres interesser og evt. særlige behov. Det var meningen, at samtalerne skulle afholdes på skolen, men pga. COVID-19 vil de komme til at foregå telefonisk i stedet.

Trine Uglebjerg vil kontakte jer - og I er også velkomne til selv at ringe til hende alle hverdage mellem kl. 8 og 16 på: 29 86 87 45