Stenhus Kostskole

Stenhus Kostskole er en selvejende institution, der rummer både en privatskole og en kostskole. Privatskolen har 4 spor på hver årgang fra 5. til 10. klasse, hvilket er omkring 520 elever.

Kostskolen blev grundlagt i 1906 af Skolemanden H. Edv. Hass, der startede sin skole på "Stenhus" med 9 elever, hvoraf de 7 boede på skolen. I dag bor her ca. 40 kostelever fordelt på gymnasium, HF og grundskole.

Kostafdelingen

Kostafdelingen optager alle unge fra 6. klasse til 3. g, som kan følge normal undervisning. Alle kostelever tilbydes et enkeltværelse med fri internet-adgang. I samarbejde med dagskolen, tilbydes undervisning til såvel dygtige elever, som elever med faglige problemer.

Stenhus Kostskole er en lille hyggelig kostskole med ca. 40 kostelever, som følger undervisning i de forskellige klasser på grundskolen eller på Stenhus Gymnasium. I fritiden er der mange tilbud om sport, spil, TV, internet, PC-spil, cykelture, kanoture mm. Kostinspektørerne bor på skolen sammen med deres familier.

Hvis du vil vide mere om muligheden for evt. at bo på kostskolen, så se mere på www.stenhus.dk