Kunst på Stenhus Gymnasium

Kunstudvalget på Stenhus Gymnasium, der løbende indkøber kunst til udsmykning af skolens lokaler og gangarealer, har igennem de sidste 5 år indkøbt værker af bl.a. Kirsten Justesen, Mia Nelle Droscher, Ditte Nathalie Both, Camilla West, Ida Kvetny, Jonny Tass og Jan Wessel.

Lige inden jul 2015 indkøbte vi også nogle flotte gipsafstøbninger af en række antikke skulpturer. Kopierne af de antikke skulpturer er blevet produceret af elever fra kunstakademiet i København.

Vi har også i de sidste par år været så heldige, at Statens kunstfonds deponeringsordning har udlånt os en række værker af bl.a. Jytte Rex, Peter Carlsen og senest Jytte Høj.

På E-gangen har vi desuden opsat en række elev-arbejder, hvoraf flere er inspireret af de indkøbte værker.