Åbent hus 2018

Vi holder Åbent Hus den 22. januar 2018 kl. 19.30-21.30 for alle jer, der måske er interesserede i at starte på Stenhus Gymnasium til august 2018 - og for jeres forældre. Tilmelding er ikke nødvendigt - bare mød op!

Aftenen indledes med en kort velkomst ved rektor Per Farbøl, og herefter er skolen omdannet til en livlig markedsplads, hvor vi præsenterer alle vores uddannelsestilbud, studieretninger og fag. Skolen vil summe af aktivitet - og der er både elever, lærere og studievejledere til stede, parate med svar på alle jeres spørgsmål.

Vi har på aftenen særlige elevguider, der gerne giver en rundvisning - eller bare hjælper med at finde vej til lige netop det, der særligt interesserer dig.

Her er altså en helt unik mulighed for at få indblik i skolens hverdag og fysisk rammer - og et overblik over uddannelsesmulighederne - så kom og gå på opdagelse!

Åbent Hus - mini!

I forbindelse med Try-out for Sports College åbner skolen igen dørene til et "Åbent Hus - mini!" lørdag den 3. februar 2018 fra kl. 12 til kl. 14.

Der er også ved dette arrangement mulighed for information om vores 3 uddannelsesretninger STX, HF og Pre-IB/IB, men der er tale om et arrangement i langt mindre målestok end vores egentlige Åbent Hus.

Folder 2018-19

Download vores folder med information om STX, HF og IB ved start i august 2018. Folderen udleveres desuden ved Åbent Hus og ved Åbent Hus - mini!

Åbent Hus 2017

Sidste år holdt Stenhus Gymnasium også Åbent Hus for kommende elever og deres forældre. Aftenen startede med velkomst fra rektor Per Farbøl og et kornummer med nogle af skolens musikelever.

Både nuværende elever samt lærere og studievejledere stod klar til at svare på spørgsmål, og der var rundt om på skolen gang i alt fra teaterforestillinger til fysik- og kemiforsøg, og i sportshallen var der fuld aktivitet ved Sports College eleverne.

I caféområdet var der mulighed for en kop gratis kaffe/te og kage.

Arrangementet slog i 2017 alle rekorder, da omkring 620 personer benyttede sig af chancen for at høre mere om de 3 forskellige uddannelser STX, HF og IB samt om det sociale miljø på skolen. Det var tydeligt at mærke, at den nye gymnasiereform med ændringer for både STX og HF,  gav anledning til mange spørgsmål i løbet af aftenen.

Endelig var det også en rigtig god mulighed for at få kigget nærmere på skolens fysiske rammer, da der var åbent til både klasselokaler, auditorium, biograf, musiklokaler, styrketræningslokale m.m.

Se denne lille video på vores facebookside og få et indtryk af den overvældende interesse.