Pris

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er 8.000,- kr pr skoleår. Betalingen fordeles på tre rater.

Ansøgning til start august 2021

For at komme i betragtning til Scenisk Grundkursus (SGK) er det en forudsætning, at du bliver optaget på Stenhus Gymnasium. Her er tilmeldingsfristen 1. marts 2020 via www.optagelse.dk. Det er ligeledes en forudsætning, at du tager dramatik på B-niveau.

Optagelse

Derudover skal du til en optagelsesprøve. Ansøgningsfristen for elever, der ønsker svar før 1. marts 2021 er 30. januar. Du sender din ansøgning via skemaet herunder. 

Ansøgningsskema

Ansøgning er modtaget, når der står "tak for din ansøgning" her på siden. Du vil senere få en mail fra HDC's koordinator med flere detaljer omkring selve prøven.

Optagelsesprøve

Alle ansøgere skal fremføre en monolog på ca. 1 - 2 minutter, og synge en sang med dansk tekst. Det er muligt at få akkompagnement til sangen via sin mobiltelefon, eget medbragt instrument, eller klaver, som står i Prøvesalen, hvor optagelsesprøven foregår. Derudover vil der være individuelle samtaler med alle ansøgere.

Optagelsesprøven til Dramacollege er søndag d. 7. februar fra kl 12.00 - 16.00 på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk.

Corona

NB: I 2021 er vi pga. corona-restriktioner nødsaget til at afvikle optagelsesprøven individuelt.

Efter din tilmelding vil du få et tidspunkt, du skal møde på.

Du vil kun møde 4 andre personer:  En guide i venterummet og de tre fra Drama College, der ser din præsentation af din monolog, din sang og har en samtale med dig som afslutning. Alt kommer til at foregå med den krævede afstand. Husk mundbind til mens du venter. 

Kontakt

Har du spørgsmål til optagelsesprøven, så er du velkommen til at kontakte Malou Louise Lindblom på lu@stenhus-gym.dk eller eller 28 45 83 18.