Pris

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er 8.000,- kr pr skoleår. Betalingen fordeles på tre rater.

Ansøgning til start august 2022

For at komme i betragtning til Scenisk Grundkursus (SGK) er det en forudsætning, at du bliver optaget på Stenhus Gymnasium. Her er tilmeldingsfristen 1. marts 2022 via www.optagelse.dk. Det er ligeledes en forudsætning, at du tager dramatik på B-niveau.

Optagelse

Derudover skal du til en optagelsesprøve. Ansøgningsfristen for elever, der ønsker svar før 1. marts 2022 er 20. januar. Du sender din ansøgning via skemaet herunder. 

Ansøgningsskema

Ansøgning er modtaget, når der står "tak for din ansøgning" her på siden. Du vil senere få en mail fra HDC's koordinator med flere detaljer omkring selve prøven.

Optagelsesprøve

Alle ansøgere skal fremføre en monolog på ca. 1 - 2 minutter, og synge en sang med dansk tekst. Det er muligt at få akkompagnement til sangen via sin mobiltelefon, eget medbragt instrument, eller klaver, som står i Prøvesalen, hvor optagelsesprøven foregår. Derudover vil der være individuelle samtaler med alle ansøgere.

Optagelsesprøven foregår på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk. Prøven har tidligere været planlagt til at finde sted den 23. januar, men prøven udsættes af forskellige årsager og ny dato vil fremgå snarest.

Kontakt

Har du spørgsmål til optagelsesprøven, så er du velkommen til at kontakte Malou Louise Lindblom på dramacollege@stenhus-gym.dk eller eller 28 45 83 18.