Pris

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er 8.000,- kr pr skoleår. Betalingen fordeles på tre rater.

Ansøgning til start august 2022

For at komme i betragtning til Scenekunstnerisk Grundkursus (SGK) er det en forudsætning, at du bliver optaget på Stenhus Gymnasium. Her var tilmeldingsfristen 1. marts 2022 via www.optagelse.dk. Det er ligeledes en forudsætning, at du tager dramatik på B-niveau.

Optagelse

Du sender din ansøgning via skemaet herunder. 

Ansøgningsskema

Ansøgning er modtaget, når der står "tak for din ansøgning" her på siden. Du vil senere få en mail fra Holbæk Drama College's koordinator med flere detaljer omkring optagelsesprøven. 

Optagelsesprøve

Alle ansøgere skal fremføre en monolog på ca. 1 - 2 minutter, og synge en sang med dansk tekst. Det er muligt at få akkompagnement til sangen via sin mobiltelefon, eget medbragt instrument, eller klaver, som står i Prøvesalen på Holbæk Teater, hvor optagelsesprøven foregår. Derudover vil der være individuelle samtaler med alle ansøgere.

”Optagelsesprøve 1” afholdes i februar før ansøgningsfrist til gymnasiet. Såfremt holdet ikke bliver fyldt op afholder vi ”Optagelsesprøve 2” i august efter studiestart. Datoerne bliver annonceret her og på facebook. 

OBS: Der er stadig plads på Holbæk Drama College med start august 2022!

Vi har afholdt ”Optagelsesprøve 1”, men der er stadig ledige pladser på holdet. Du kan derfor stadig søge ind på Holbæk Drama College og komme til ”Optagelsesprøve 2” til august. Du kan allerede nu sende os din ansøgning via linket herover.

Kontakt

Har du spørgsmål til optagelsesprøven, så er du velkommen til at kontakte Malou Louise Lindblom på dramacollege@stenhus-gym.dk eller eller 28 45 83 18.