I forbindelse med den sidste eksamen i dagene mandag den 24., tirsdag den 25. og onsdag den 26. juni 2019 er jeres forældre og søskende m.fl. meget velkomne på skolen. Når den endelige eksamensplan bliver offentliggjort onsdag den 16. maj, kan I se, hvilken dag I har sidste eksamen.

Det er muligt at opholde sig i områder pyntet med margueritter - men det er vigtigt at sikre ro omkring selve eksamens-lokalerne.

Onsdag - Huepåsætning, foto og fest!

Onsdag den 26. juni bliver de sidste elever færdige, og dagen fejres med huepåsætning efter gamle traditioner, fotografering, reception og fest.

Alle nye studenter skal derfor være klar ved Volo (ved kostskolen) senest kl. 16.00.

Kom i god tid! Og tag højde for, at det kan være svært at finde p-plads.

Her følger ritualet HUSK : IKKE HUER PÅ FØR UNDER PUNKT 4 nedenfor.

  1. Alle møder op bag kostskolen SENEST kl. 16.00. Studenter skal møde i området mellem skolen og sportpladsen - familie skal møde ved kostskolens havestue, hvor foto'et tages.
  2. Der bliver sørget for opstilling efter højde.
  3. Herefter går I frem mod havetrappen, modtager en rose og tager opstilling på trappen
  4. Rektor siger en oldgammel remse, som sluttes med "Så sæt da huerne på…". Det gør I så!
  5. Så bliver I fotograferet, først det store fællesfoto, herefter fotograferes de enkelte klasser.

Umiddelbart herefter bydes der på drikkevarer for alle fremmødte på 100meter-gangen.

Jeres forældre og anden familie er velkomne til at overvære fotograferingen og deltage i den efterfølgende reception på 100meter-gangen, men vær opmærksom på, at der kan være problemer med parkering, da mange forældre traditionelt møder op for at overvære fotograferingen. Det er derfor en god ide at komme i god tid!

Fest for afgangselever og lærere

Onsdag aften er der fest for alle nye studenter og lærere. Festen starter kl. 18.30. Fra kl. 18.00 til 18.30 kan man takke de lærere, man har haft. Hver klasse har sit eget lokale.

Kl. 18.30 er der mad i Fodbadet. Der vil være lækker buffet, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Programmet i øvrigt for denne aften ser således ud: Der danses lancier, og så skal vi afsynge skolens ”Ud i livet”-sang til tonerne af ”Pomp and Circumstance/Land of Hope and Glory”.

Musikken tager et udefrakommende diskotek sig af. Festen slutter kl. 24.00. Der er buskørsel til byen.

Torsdag - bogaflevering

Torsdag den 27. juni er absolut sidste frist for bogaflevering.

Der er denne dag altid lang kø i bogdepotet, så gør jer selv den tjeneste, at få afleveret bøgerne løbende, efterhånden som I afslutter de forskellige fag. Og skulle der mod forventning så alligevel mangle en enkelt bog eller to, så har I altså chancen for at aflevere på denne torsdag.

Fredag - Dimission og kørsel

Dimissionen foregår fredag den 28. juni fra kl. 10 i Fodbadet og varer cirka 2½ time. Eleverne skal møde senest en halv time før til opstilling udenfor. Herefter går I ind og sidder i samme rækkefølge, som I senere skal have beviser i.

Under dimissionen vil der være uddeling af eksamensbeviser, tale ved Rektor Per Farbøl, musikalske indslag samt uddeling af diverse priser. Forældre og anden familie er velkomne, men pladsen er trang så medbring kun den nærmeste familie. Umiddelbart er der kun plads til 2 personer pr. student.

Der er ligeledes meget begrænset plads til parkering, da parkeringspladsen er optaget af studenterkørselsvognene. Så kom i god tid og vær indstillet på at parkere lidt væk fra skolen.

Efter dimissionen er der kørsel i vogne fra ca. kl. 12.30. Husk at få 2g'ere og 1hf'ere til at pynte vognene.