Vi tilbyder elever, at de kan tage et treårigt scenisk grundkursus (SGK), hvor de kan udvikle deres talent for drama, skuespil og formidling i et professionelt miljø

Det er en forudsætning for deltagelse på Drama College, at man tager dramatik på B-niveau på gymnasiet.

Aktiviteterne på College foregår efter skoletid i ca. 10 timer om ugen og vil for det meste finde sted på teatrene.

Der er tale om mange forskellige typer af aktiviteter: Stemmetræning, improvisation, træning i kropsbevidsthed, deltagelse i produktioner på teatrene, workshops, master classes med skuespillere og instruktører, studierejser, ekskursioner og meget andet.

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er kr. 7.500 om året. Hertil kommer en udgift på 5.500 kr pr. måned, hvis man bor på Stenhus Kostskole.

Vil du vide mere, så besøg Drama Colleges hjemmeside og hent folder om Holbæk Drama College.

Du kan også følge Drama College på facebook.

Ansøgning til start august 2017

For at komme i betragtning til Drama College skal følgende opfyldes:

  • For at komme i betragtning til Scenisk Grundkursus (SGK) er det et krav, at du er optaget på Stenhus Gymnasium (STX). Det er en forudsætning, at du tager dramatik på B-niveau.
  • Du skal udfylde og sende ansøgningsskema inkl. bilag senest 13. august 2017 til gert@holbaekdramacollege.dk eller til Holbæk Drama College, C/O Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk.

Optagelse

Holbæk Drama College afholder audition og personlige samtaler med ansøgere til SGK i uge 33. Ansøgere vil få direkte besked, hvad de skal forberede hertil. Kort efter får ansøgerne besked om optagelse på (SGK).