Pris

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er 9.000,- kr pr skoleår. Betalingen fordeles på tre rater.

Ansøgning til start august 2020

For at komme i betragtning til Scenisk Grundkursus (SGK) er det en forudsætning, at du bliver optaget på Stenhus Gymnasium. Her er tilmeldingsfristen 1. marts 2020 via www.optagelse.dk. Det er en forudsætning, at du tager dramatik på B-niveau.

For at søge ind på Holbæk Drama College skal du udfylde og sende dette

Ansøgningsskema

Ansøgningsfristen 30. januar 2020. Når du har fået en bekræftelse på mail, er ansøgningen modtaget - og så ses vi til optagelsesprøven.

Optagelse

Mandag 24. februar kl. 15 er der optagelsesprøve til Holbæk Drama College. Den foregår i Prøvesalen på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk. Her møder alle ansøgere op til en fælles opvarmning, hvorefter alle ansøgere skal fremføre en monolog på ca. 1 - 2 minutter, og synge en sang med dansk tekst. Det er muligt at få akkompagnement til sangen via sin mobiltelefon, eget medbragt instrument, eller klaver, som står i Prøvesalen, hvor optagelsesprøven foregår. Derudover vil der være individuelle samtaler med alle ansøgere.

Læs mere om Åbent hus og Optagelsesprøve 2020. Her er tekster til inspiration til din audition: Audition-tekster 1, Audition-tekster 2, Audition-tekster fra Filuren.

Kontakt

Vil du vide mere om Holbæk Drama College, så kontakt koordinator Malou Louise Lindblom, lu@stenhus-gym.dk, mobil 28 45 83 18.